Hofstad Mediation staat voor effectieve conflicthantering

Wij zijn een krachtig, dynamisch duo en bieden begeleiding in conflictsituaties en bij conflictpreventie. Op onze eigen en doeltreffende manier, helpen wij u bij het vinden van een duurzame oplossing: heldere afspraken die kunnen rekenen op een optimaal draagvlak.

Thuiswerken, online vergaderen en afstand tot collega's of medewerkers kan gemakkelijk leiden tot misverstanden, spanningen en conflicten. Hofstad Mediation kan u helpen die tijdig en effectief aan te pakken, ook nu. De ervaring leert dat mediation of gespreksbegeleiding met online middelen heel goed, en veilig, kan werken. Aarzelt u niet contact op te nemen voor meer informatie. Goed te weten: het eerste kennismakings- of intakegesprek zullen wij niet in rekening brengen.


Mediation

Mediation is in veel gevallen een effectieve, vertrouwelijke en relatief snelle manier van conflictoplossing. In mediation gemaakte afspraken zijn doorgaans duurzaam, en in ieder geval in goed overleg tot stand gekomen. De mediators van Hofstad Mediation kunnen u begeleiden in zakelijke en particuliere conflicten, en in conflicten met de overheid.

 Lees verder

Gespreksbegeleiding

Als u een conflict voor wilt zijn, maar verwacht dat het maken van afspraken lastig zal zijn, kan begeleiding van het gesprek door een professionele mediator het cruciale verschil maken. De mediators van Hofstad Mediation kunnen gesprekken begeleiden in alle domeinen; tussen teams, bestuurslagen, maar ook tussen buren of buurtgenoten.

  Lees verder

 

 

 

The law of win/win says: “Let’s not do it your way or my way; let’s do it the best way.”

Greg Anderson